Loistopaikka Oy

Loistopaikka Oy perustettiin Kokkolaan syksyllä 2009. Kansanparannus, koululääketiede, sekä vaihtoehtohoidot täydennettynä suolahuoneella, koulutus- sekä tyky-toiminnalla oli mahdollista saada saman katon alta.  Kampaamo-, ja kauneuspalvelut tulivat täydentämään jo täyden palvelun taloamme v. 2012

Sairaanhoitajana toimiessani toimimme tiiminä olin sitten osastolla, ensiavussa, teho-osastolla taikka yksityislääkärin vastaanottosihteerinä. Kehityin ammatillisesti ja asiakas/potilas sai parhaan mahdollisen avun. Sama tavoite oli Loistopaikassa.

Remontoimme Torikadulle Kokkolaan loistavat toimitilat, sihteeri huolehti ajanvarauksesta ja laskutuksesta, jotta vuodenvaihteessa 2012-2013 tiloissa toimivat yhdeksän (minä mukaan lukien) yrittäjää, hoitoalan ammattilaista saivat hoitaa rauhassa. Tiloissa sai myös suolahuonehoitoja.

Meidän kaikkien yrittäjien, eniten minun ja fysioterapeuttimme, kummalliset silmä-, ja lihasoireet sekä päänsäryt, ym. saivat selityksen, kun tammikuussa 2013 totesimme homeiden, hiivojen, sienten ja bakteereiden saastuttaneen toimitilamme ilman myrkyillään. Terveydelle vaarallisista tiloista hakeuduimme pikaisesti pois, ja onneksi Maximin käytävästä löytyi ehkä vieläkin loistavammat, valoisammat tilat.

Maximiin muutti minun lisäkseni viisi Loistopaikassa toiminutta hoitoyrittäjää.

Loistopaikan toimintakonsepti kuitenkin muuttui:  Jokaisella meillä on nyt oma ajanvaraus, laskutus ja hoitohuone.

Loistopaikka Oy on alusta asti ollut minun omistamani yritys, aikaisemman tiimin sijaan on nykyään verkosto, johon kuuluu myös mm. Omaishoitajayhdistys, Muistiluotsi ja Muistiyhdistys, sekä Astma-, ja Allergiayhdistys.

Loistopaikka Oy, siis minä on nykyään homepakolainen. Ei mikään outo ilmiö Kaustisella tai Kokkolassa. Siksipä lisäsin palveluksiini luennot, sekä aivojumpan.

Homemyrkyt ovat pelottavia, sillä ne vievät muistin ja vastustuskyvyn,allergisoivat ja pilaavat koko elämän pahimmillaan aiheuttamalla syöpää, dementiaa, sairauksia.

Haluan auttaa kohtalotovereitani, olen onnellinen, että pääsin raikkaiseen, uuteen toimitilaan, jonne asiakkaiden  on helppo tulla; Isonkadun puolelta voi tulla myös pyörätuolilla. Rantakadun puolelta tullessa on myös rullaportaat. Parkkipaikkojakin on mukavasti, Halpa-Hallin sekä Chydenian parkkitaloissa, on kolmen tunnin pysäköinti parkkikiekolla.

Tervetuloa!

Tutustu laajaan hoitovalikoimaani!